Αυτός ο άντρας μετέτρεψε ένα αεροπλάνο σε σπίτι και το εσωτερικό του είναι τελείως ξεχωριστό

48311
- Advertisement -

Καινοτόμο αεροπλάνο

Από τότε που ήταν νέος, ο Κάμπελ είχε μια τάση να ασχολείται με τα παλιά αντικείμενα και να δημιουργεί νέα πράγματα. Το σχέδιό του για αυτό το αγροτεμάχιο ήταν να το χρησιμοποιήσει ως μέρος για να χτίσει ένα σπίτι για τον εαυτό του, ένα σπίτι που ήθελε να κατασκευάσει από διάφορα φορτηγά. Ακούγεται σαν ένα πολύ καινοτόμο σχέδιο, αλλά στη συνέχεια ο Κάμπελ άκουσε για ένα σπίτι που κάποιος άλλος είχε ήδη χτίσει. Περίπου δύο δεκαετίες αφότου πρωτοσκέφτηκε το σχέδιό του, ο Bruce Campbell άκουσε για μία κομμώτρια από το Μισισιπή, την Joanne Ussery. Εκείνη είχε αγοράσει ένα Boeing 727 και το είχε μετατρέψει σε σπίτι. Το παλιό της σπίτι είχε καεί, έτσι επέλεξε να ανακαινίσει ένα αεροπλάνο που ήταν σε λειτουργία και να το τοποθετήσει δίπλα σε ένα ήρεμο ποτάμι. Αυτό έβαλε τον Κάμπελ σε σκέψεις και αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδιά του.

advertisement

Boeing 727

Το 1999, ο Κάμπελ αποφάσισε να αγοράσει ένα Boeing 727 από την Ολυμπιακή Αεροπορία έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 100.000 δολαρίων. Στη συνέχεια, έπρεπε να μεταφέρει το τεράστιο όχημα στο δάσος του Όρεγκον. Καθώς το αεροπλάνο επρόκειτο να εισαχθεί από την Αθήνα, η μεταφορά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα. Το κόστος μεταφοράς έφτασε τελικά τα 120.000 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι πλήρωσε 220.000 δολάρια για το αεροπλάνο, συνολικά. Ωστόσο για αυτόν, το αεροπλάνο άξιζε κάθε δεκάρα που ξοδεύτηκε.

Το εσωτερικό

Το εσωτερικό του αεροπλάνου έχει όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε ενδεχομένως κάποιος να χρειαστεί. Πολλά από τα αρχικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους διατηρήθηκαν όπως ήταν, όπως μερικά από τα αρχικά καθίσματα, καθώς και οι τουαλέτες. Ο Κάμπελ πρόσθεσε ακόμη ένα πλυντήριο ρούχων και νεροχύτη. Το Boeing 727 διαθέτει άφθονο χώρο, αλλά ο Κάμπελ διατηρεί ένα αρκετά σεμνό τρόπο ζωής στο ασυνήθιστο σπίτι του. Κοιμάται σε φουτόν, μαγειρεύει χρησιμοποιώντας φούρνο μικροκυμάτων και τοστιέρα, τρώει κυρίως δημητριακά και κονσερβοποιημένα τρόφιμα και έχει κατασκευάσει ο ίδιος πολλούς αυτοσχέδιους μηχανισμούς.
Ρίξε μια ματιά σε μερικές φωτογραφίες από το ιδιαίτερο εσωτερικό αυτού του αεροσκάφους:

Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο για να δεις όλο το εσωτερικό αυτού του απίστευτου αεροπλάνου:

advertisement