Bir Patatesin İçine Gül Sapı Tutturursak Ne Olur? Kendiniz Görün!

174932
- Advertisement -

Çiçekler her zaman her şeye daha iyi bir hava katar. Örneğin mutfak masamızın, çok karanlık günlerde bile daha parlak, ferah görünmesini sağlar. Çiçeklerin pek de hoş olmayan bir yanı ise çok pahalı olmaları ve daha da önemlisi, sadece birkaç gün canlı kalabilmeleridir.

advertisement

Şimdi, bugün size öğreteceğimiz ve kendi başınıza gül yetiştirebileceğiniz bu numara sayesinde artık yukarıda yazdığımız sorunların bir önemi kalmayacak.

Çiçekleri kim sevmez?

Genellikle güzel çiçekler, size evinizde rahat ve huzurlu bir atmosfer sunmanın yanı sıra sakinleştirici ve aynı zamanda rahatlatıcı bir etki yaratır. Şimdi böylesine ilahi bir aromaya sahip oldukları gerçeğinibilmek de onları daha da iyi hale getiriyor. Bilmediğiniz bir şeyse çiçeklerin sağlığımız için çok iyi olduğudur. Hassas ciltte, tahriş olmuş gözlerde ve ayrıca migrende gibi birçok problemde bize yardımcı olurlar. Ancak herkes çiçek satın alamaz, bu yüzden size onları kendi bahçenizde nasıl yetiştireceğinizi kısaca öğreteceğiz. Çeşitli araştırmalara göre, ev bahçeciliği zihinsel sağlığımız için çok faydalı olan bir fiziksel aktivite türüdür. Böylece kendi çiçeklerimizi yetiştirmek için bir sebebimiz daha olmuş oldu.

Çiçeklerden anlamak

Aşağıda size göstereceğimiz şeylerin en iyi yönlerinden biri, çiçekleri mükemmel durumda tutmak için bir bahçe uzmanı olmanıza gerek olmamasıdır. Küçük bahçeniz her zaman çiçekli ve renkli kalacaktır. Şimdi bunu başarmak için ihtiyacınız olan tek şey: Bir patates, mümkünse plastik bir şişe, bir gül (tabii ki) ve tabii ki çiçeklerin doğru şekilde büyümesi için bol miktarda ve verimli bir toprak.

Patates ya da plastik şişe istememiz çok garip görünüyor, evet. Ancak, bu kombinasyon işe gerçekten yarıyor.

advertisement