Έβαλε ένα σφουγγάρι στο ψυγείο – ο λόγος θα σας εκπλήξει! Τι υπέροχο κόλπο!

62862
- Advertisement -

Έβαλε ένα σφουγγάρι στο ψυγείο – ο λόγος θα σας εκπλήξει! Τι υπέροχο κόλπο! Άραγε ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πού αλλού θα χρησίμευε ένα σφουγγάρι εκτός από το καθάρισμα;

Ποιος θα σκεφτόταν για τι είναι καλό ένα σφουγγάρι

Όλοι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση. Μόλις αγοράσαμε μία σακούλα φρέσκα μήλα ή μερικά μαρούλια, δεν έχουν περάσει δύο μέρες και όλα φαίνονται τόσο ταλαιπωρημένα και μαραμένα, παρόλο που τα βάζουμε στο ψυγείο … Εκτός από τον κόπο και τον χρόνο που χάνεις για ψώνια, το να πετάς κάθε τόσο τρόφιμα είναι μεγάλη σπατάλη και έχει αντίκτυπο και στον προϋπολογισμό σου. Πώς, όμως, μπορείς να βάλεις φρένο σε μία φυσική διαδικασία; Ευτυχώς, υπάρχει ένα τέλειο κόλπο να διατηρείς τα φρούτα και τα λαχανικά σου ωραία και φρέσκα πολύ περισσότερο!

advertisement

Ψυγείο

Το κάτω μέρος του ψυγείου γεμίζει υγρασία καθώς ανοιγοκλείνουμε την πόρτα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα φρούτα και τα λαχανικά που βρίσκονται εκεί να μουχλιάζουν και να σαπίζουν γρηγορότερα από ό,τι θα περιμέναμε. Για να σώσετε, λοιπόν, την κατάσταση, μπορείτε να πάρετε δύο καθαρά στεγνά σφουγγάρια και να τα τοποθετήσετε το ένα δίπλα στο άλλο στο συρτάρι με τα «ευαίσθητα» λαχανικά σας. Τώρα η υγρασία που είχε προηγουμένως απορροφηθεί από τα φρούτα και τα λαχανικά, απορροφάται από τα σφουγγάρια.

advertisement