Ini adalah cara paling mudah untuk membersihkan saliran tempat mandi tanpa cecair pencuci!

807430
- Advertisement -

advertisement

Saliran tempat mandi adalah tempat yang sering dilupakan tetapi amat sukar untuk dibersihkan, apabila ia menjadi kotor!

Apabila anda berpindah ke pangsapuri baru, adalah menjadi masalah biasa untuk menguruskan saliran yang kotor atau tersumbat di bilik mandi. Petua ini memastikan bahawa anda tidak akan lagi menghadapi masalah untuk membeli detergen yang berharga mahal ataupun menyental berkali kali sekiranya anda menghadapi saliran mandi yang mempunyai kotoran dan batu kapur yang degil!

Sekiranya anda tidak memelihara kebersihan di bilik mandi, saliran pembuangan akan lama-kelamaan menjadi sumber segala macam isu, contohnya tersumbat atau menghasilkan bau yang menjijikkan.

Situasi sebegini pasti tidak menyelesakan. Bilik mandi yang kotor dan tersumbat pasti mudah sahaja menarik perhatian serangga serta bakteria dan kuman yang tidak kelihatan secara kasarnya.

Banyak isu dapat dicegah dengan cara pembersihan sederhana ini yang kami kongsikan kepada anda hari ini. Takut kerana terpaksa mengeluarkan banyak wang untuk perkhidmatan paip? Tidak akan berlaku lagi! Ia akan menolong anda mengelakkan kos tambahan yang sememangya tidak perlu, bahkan juga, anda bakal menjimatkan banyak wang untuk membeli produk pencuci. Anda hanya memerlukan barang keperluan rumah yang sememangnya sudah wujud di pantri!

Kami yakin anda ingin mengetahui apa rahsianya – klik untuk melihat lebih banyak lagi di halaman seterusnya!

advertisement